SMS GATEWAY

SMS Gateway, för pricksäkra meddelanden

SMS Gateway används för att integrera SMS i verksamhetssystem eller applikationer, både för att skicka och ta emot SMS. Vi har flera olika API:er att välja mellan. Allt hänger på vad du ska använda tjänsten till och hur.

SMS Gateway - enkelt, säkert och effektivt

SMS Gateway är en tjänst för integration av SMS i verksamhetssystem och applikationer, både för att skicka och ta emot SMS. Du kan välja mellan flera olika API:er beroende på just ditt behov.

De olika gränssnitten är väldigt enkla att integrera, med tydliga exempelkoder etc kommer du snabbt igång. Vi hjälper gärna till vid en integration om det behövs.

Med SMS Gateway kan du göra planera dina utskick till en specifik dag och tidpunkt, och väldigt stora mängder SMS kan skickas vid ett och samma tillfälle. Du kan enkelt infoga personliga uppgifter, ex namn för att göra dina meddelanden personliga och pricksäkra. Uppföljning kan ske via automatiska leveransrapporter och även genom att logga in i att webbverktyg där uppföljningen är detaljerad och tydlig, kan filtreras, exporteras och visas grafiskt.

SMS Gateway har global täckning, och du kan även skicka SMS till fasta nummer och till Minicall. Allteftersom efterfrågan från våra kunder förändras så adderas nya kanaler till vår SMS Gateway, exempelvis Whats App.

Integrera SMS Gateway eller använd ett webbverktyg

Välj om du vill integrera SMS Gateway i ett system du redan har, till exempel ett CRM, HRM eller ett larmsystem. Det finns flera olika gränssnitt och protokoll att välja mellan för implementation där REST är det vanligaste. 

Du kan alltid kombinera SMS Gateway och vårt webbverktyg för att skicka och ta emot SMS.  Webbverktyget innehåller mängder av funktionalitet, ex import av adresslistor, mallar, schemaläggning, bulk SMS, stopplistor, inkorg med möjlighet till autoreply och avisering. Kontakta oss så kan diskuterar vi den lösning som blir bäst för dina behov.

Här kan du läsa tekniska beskrivningar på de API:er vi har att erbjuda

GENERIC-Tjanster-meddelanden-Hero-1400x1000-sms-meddelanden

Funktioner i SMS Gateway

Meddelanden från SMS Gateway kan skickas utan fördröjning eller schemalagt till mottagare över hela världen, till svenska fastnätsnummer och till Minicall. Kapaciteten är hög, över en miljon meddelanden i timmen.

Skapa mallar

Skickar du ofta liknande meddelanden? Skapa mallar så att du kan arbeta snabbt och effektivt.

Valfri avsändare

Välj hur avsändare ska visas, antingen ett ord på maximalt 11 tecken eller ett telefonnummer.

Leveransrapport för alla meddelanden

Du får rapport på samtliga skickade meddelanden om de levererats till mottagaren eller inte. Leveransrapport kan både filtreras och exporteras.

Långa meddelanden

Skicka långa meddelanden, upp till 3060 tecken. Det motsvarar 20 SMS som sammanlänkas till ett enda hos mottagaren.

Flash-meddelanden

Flash SMS är ett meddelande som inte sparas på telefonen, utan raderas direkt efter meddelandet är läst. Passar exempelvis för engångslösenord.

Ta emot meddelanden

Med ett telefonnummer för mottagning av SMS är det möjligt att ta emot meddelanden.

Svara med kvittenslösning

Med en kvittenslösning kan mottagarna svara på dina meddelanden. Funktionen håller automatiskt reda på de meddelanden som skickats och kopplar ihop dem med rätt mottaget meddelande. Du kan skicka flera frågor till en och samma mottagare och vet alltid vilken fråga som besvarats.

Gör ditt meddelande personligt

Du kan göra dina meddelanden mer personliga genom att automatiskt lägga till exempelvis förnamn, kundnummer eller OCR.

Meddelande till fasta telefoner

Meddelanden som exempelvis SMS kan skickas till samtliga svenska telefoner. Om den fasta telefonen har stöd för SMS visas meddelandet som ett textmeddelande, saknas stöd läses meddelandet upp för mottagaren.

Meddelanden till Minicall

Behöver du skicka till Minicall-mottagare? Meddelandetjänsten kan med fördel användas till exempel till programmerade Minicall-mottagargrupper som nås på samma gång med ett enda meddelande.

Auto reply

Skicka automatiskt ett svar på mottagna meddelanden.

Stopplista

Telefonnummer i stopplistan tas automatiskt bort från dina utskick.

VILL DU TESTA?

Kontakta oss om du vill få tillgång till ett testkonto.