OM OSS

Nå fler, snabbt, pålitligt och pricksäkert

Budskap måste vara relevanta för mottagaren och helst ge en tydlig uppmaning om vad som ska göras. Dessutom ska du kunna lita på att tekniken fungerar och utvecklas med dina och omvärldens behov.

GENERIC-Omoss-Page-1-1146x752-service

Från behov till lösning

Mobilen är idag en självklar budskapsbärare. Här träffar du dina kunder och medarbetare snabbt och säkert, oavsett om du vill öka din försäljning eller nå rätt person för att åtgärda ett problem. Våra lösningar för meddelanden inom olika verksamheter är moderna, flexibla och heltäckande. Ofta använder våra kunder en kombination av tjänster för den bästa lösningen. Vi hjälper dig och din verksamhet att definiera behoven, föreslår en lösning och hjälper givetvis till med implementering om det behövs.

Svensk hantering av all data

Personlig integritet är viktigt vid alla former av kommunikation, i synnerhet i masskommunikation. Generic är ett svenskt företag med svenska ägare som lett utvecklingen inom trådlös kommunikation sedan tidigt 1990-tal. Idag har vi över 5000 kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Alla tjänster och all data hanteras i våra egna serverhallar i Sverige.

GENERIC-Omoss-Page-2-1146x752-Generic-Sverige-mobila-meddleanden
GENERIC-Omoss-Page-3-1146x752-pratar

Vi engagerar oss i dig

Du ska känna dig trygg med våra tjänster och kunna förvänta dig att vi ser till att allt fungerar som det ska, idag och i framtiden. Vi är 20 medarbetare i Luleå, Stockholm och Örebro som brinner för allt från personlig kundservice, heltäckande lösningar och teknisk utveckling. Vi vill gärna prata med dig om dina behov så… hör av dig till oss!

Säkrast på marknaden

Generic har en gedigen bakgrund inom säker kommunikation under extrema förhållanden. Idag är vi en högteknologisk aktör inom meddelanden för alla typer av användningsområden, utan att ha tappat kontakten med våra rötter.

Generic är noterat på OMX First North.

GENERIC-Omoss-Page-4-1146x752-Nasdaq

Vi kan bearbeta våra kunder på ett smidigare sätt, får en högre svarsfrekvens och kontakt med fler på kortare tid.”

Lollo Larsson, Anti-money laundering Specialist OPR- Finance

LÄS CASE

Våra tjänster gäller livet så en stabil lösning är extremt viktig.”

Malin Rosberg, IT Operations Technician Careium

LÄS CASE

Med korta leveransfönster är snabb och korrekt dialog viktigt.”

Ali Ghoce, VD Gordon Delivery