October 6, 2021

Vi vill utöka vårt kundtjänst-team i Luleå!

Generic är inne i en expansiv fas och vi satsar nu på att utöka vårt kundtjänst-team i Luleå. Har du erfarenhet av kundtjänst eller administrativt arbete? Tycker du om att leverera service och arbeta med problemlösning? Nu finns möjligheten att utvecklas hos oss!

Det här är ett konsultuppdrag på heltid under 9 månader med goda möjligheter till överrekrytering.

Arbetsuppgifter
I rollen som supportmedarbetare ansvarar du för hantering av inkommande ärenden via telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du hanterar frågor från kunder gällande bland annat fakturor, felanmälningar och systemfrågor. Du arbetar aktivt med inkommande försäljning gällande såväl hårdvara som digitala tjänster. Du ansvarar för leveranser av hårdvara där du förbereder försändelser och skickar till kund.

Du ingår i ett mindre team som tillsammans arbetar för att skapa nöjda kunder. Arbetsplatsen präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet.

I rollen som kundsupportmedarbetare har du en mycket god känsla för service och trivs du med varierande arbetsuppgifter. Du tycker om utmaningar i form av problemlösning och driver ditt eget arbete framåt. Ditt arbetssätt är organiserat och du har en förmåga att vara flexibel när det behövs. Tillsammans med andra samarbetar du och kommunicerar för att effektivt uppnå resultat tillsammans.

Läs mer och ansök här!

 

DELA MED DIG AV OSS!