November 10, 2022

Vi söker en Lead Operations Engineer

Som Lead Operations Engineer kommer du att spela en viktig roll i DevOps-teamet bestående av nio personer, varav tre erfarna drifttekniker i Luleå. I och med denna rekrytering vill Generic ta nästa steg i sin driftsmiljö och där kommer du tillsammans med bolagets CTO spela en betydande roll. Du kommer att sätta upp såväl kortsiktiga som långsiktiga mål, analysera och leda förändrings- och förbättringsarbeten i driftmiljön samt se till att de uppnås. Du ska också utvärdera befintliga processer i datacentret för att sedan strukturera och automatisera dem. Du kommer fortfarande att ha en fot kvar i tekniken och vara en del av den dagliga driften.

Eftersom plattformen är i ständig drift, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året krävs det både löpande underhåll och utveckling för att säkerställa hög tillgänglighet och säkerhet mot kund.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ett tekniskt team eller har praktisk erfarenhet i någon av nämnda tekniker i kombination av projektledning. I grund och botten är du en tekniskt driven person med god kommunikativ förmåga.

Läs mer och ansök här

DELA MED DIG AV OSS!