June 27, 2017

Utveckla din verksamhet med digitaliserade processer – Frukostseminarium 23:e augusti

Välkommen till vårt frukostseminarium där vi, tillsammans med vår partner Artvise kommer att visa hur ni enkelt kan digitalisera och utveckla er verksamhet med SMS. Vi kommer även presentera en lösning för hur ni på ett säkert sätt kan digitalisera era faxflöden.

Regeringen har som mål att Sverige ska vara bäst i världen på digitalisering. SMS är ett effektivt verktyg för digitalisering då den har oöverträffad penetration, är snabb och har extremt hög svarsgrad. Vidare är det en stor utmaning för kommuner, myndigheter m.fl. att digitalisera fax på ett säkert, modernt och effektivt sätt.

Vi kommer under ca 30 minuter berätta om;

• Digitaliserad dialog med SMS
• Kundundersökningar via SMS
• Digitalisering av fax där säkerheten bibehålls eller ökas

Efter seminariet kommer du att känna till fördelarna med att använda SMS i er verksamhet. Samt hur ni kommer igång med dubbelriktad kommunikation med SMS, och hur ni på ett säkert sätt kan digitalisera er fax.

Frukost serveras från kl.7:45 med möjlighet till mingel. Presentationen börjar kl. 8:30 och pågår ungefär en halvtimme. Efteråt finns möjlighet till frågor och diskussion.

Plats: United Spaces, Klarabergsviadukten 63, Stockholm
Tidpunkt: 23:e augusti 2017, klockan 07:45 – 09:00

Frukostseminariet är gratis!

Det är ett begränsat antal platser och anmälan sker senast 19:e augusti 2017 via mail till messit@generic.app.devhouse.se.

Välkommen!

DELA MED DIG AV OSS!