March 14, 2017

Multisök / SMS Grupp flyttar in i SMS Webb

Söndagen 2:a april kommer vi att uppgradera Multisök och SMS Grupp, vilket bl a innebär ny inloggning, nytt utseende, nya funktioner, samt inte minst ökad tillförlitlighet i tjänsten.

Ny inloggning

Uppgraderingen innebär bl a att administrationen av Multisök och SMS Grupp får ett nytt utseende och flyttar in i SMS Webb. Ni loggar in på samma sätt som tidigare, med samma användaruppgifter, men sidan ni möts av är SMS Webb. När ni är inloggade så finns administration av Multisök / SMS Grupp på höger sida i menyn.

Ni kan nu även nyttja övriga funktioner i SMS Webb med samma inloggningsuppgifter.

Ny funktion

Förutom ett nytt administrationsverktyg så har vi tillfört möjligheten att leverera meddelanden uppringt, d.v.s. mottagarens telefon ringer och meddelandet läses upp. Sedan tidigare finns möjligheten att leverera meddelanden som SMS, e-post och Minicall.

När du lägger in en mottagare i en grupp väljer du om meddelanden ska levereras som text eller uppringt till mottagaren, vill du ha både och, så lägger du in mottagaren två gånger.

Ökad robusthet

Den uppgraderade tjänsten är än mer robust än den tidigare, då den har gjorts mer oberoende av övriga interna system. Maximal tillgänglighet är A och O för tjänsten som används som komplement till Minciall.

Ring oss gärna på 020-31 00 41 eller skicka e-post till kund@genericmobile.se om du vill veta mer eller behöver hjälp.

DELA MED DIG AV OSS!