Skip to content
DIGITALISERING

Öka säkerheten och bli mer effektiv

Kommunikationsflöden som idag sker analogt, till exempel via brev eller fax, kan digitaliseras med ökad säkerhet och lägre kostnader. Lösningen skräddarsys efter dina behov som ett webbverktyg eller integrerat i de system ni använder.

GENERIC-Losningar-digitalisering-personligt-1000x656

Personlig information

Inom offentlig verksamhet eller inom vård kan digitalisering av viktiga meddelanden öka säkerheten samtidigt som verksamheten blir mer effektiv. Meddelanden om beslut, provsvar och liknande kan skickas till mottagaren via meddelanden till mobilen med en uppmaning att logga in i en tjänst och ta del av den aktuella informationen.

Inga känsliga uppgifter lämnas i själva meddelandet men du kan kontrollera att personen i fråga verkligen tagit del av informationen i tjänsten.

Automatisk uppringning

Om dina kunder är svåra att nå kan de ringas upp automatiskt tills de svarar och kundtjänst kan hantera ärendet personligen. Lösningen har visat sig vara mycket effektiv för exempelvis kreditbolag som behöver hantera ärenden personligen med sina kunder.

GENERIC-Losningar-digitalisering-automatiskt-1000x656
GENERIC-XXX-Start-plusfunction-digitalisering-000x00

Digital autogiro, blanketter och avläsningar

Med digital autogiro kan kunderna ansluta sina bankkonton till betallösningen med ett klick och utan att fylla i blanketter. De slipper hålla reda på när betalkort går ut och medgivandet kan också enkelt avslutas.

Alla typer av blanketter och avläsningar kan göras digitala. Det är smidigt för dina kunder och för dig. Uppföljning och kontroll är enkelt eftersom lösningen med fördel integreras i era egna system. Digitalisering kan bland annat ersätta analoga mätaravläsningar, fakturering och mycket mer.

Byt till digitala faxar med hög säkerhet

Tjänsten Docs hanterar hela faxflödet online och uppfyller de högt ställda kraven på säkerhet.

Behovet av fax är fortfarande stort för många organisationer men kopparnätet fasas ut och IP-telefoni är ingen bra lösning. Docs digitaliserar faxen på ett enkelt och säkert sätt. Logga in, välj kontakt och bifoga filen som ska faxas.

GENERIC-Tjanster-GenericDocs-Page-3-1146x752

Behöver du mer teknisk info?

Vi kan bearbeta våra kunder på ett smidigare sätt, får en högre svarsfrekvens och kontakt med fler på kortare tid.”

Lollo Larsson, Anti-money laundering Specialist OPR- Finance

LÄS CASE

Våra tjänster gäller livet så en stabil lösning är extremt viktig.”

Malin Rosberg, IT Operations Technician Careium

LÄS CASE

Med korta leveransfönster är snabb och korrekt dialog viktigt.”

Ali Ghoce, VD Gordon Delivery

LÄS CASE