KOMMUNIKATION FÖR LOGISTIK

Lägg i högsta växeln på kundresan

Som transportör står du mitt emellan e-handlaren och slutkunden. Kommunikationen är viktig för helhetsupplevelsen. Med rätt flöde kan du bli kung på last mile.

Utveckla kundresan med intelligenta dialoger

Den vanligaste frustrationen bland mottagare av varor är att de inte vet när leveransen kommer och att de inte kan påverka tidsfönstret. Med ett intelligent system kan du utveckla kommunikationen med kunden och erbjuda en betydligt mer flexibel lösning i ett SMS-baserat flöde.

VARFÖR GENERIC

Smarta SMS-flöden och säkra kommunikationslösningar

GENERIC-dialogbaserade-floden
Dialogbaserade flöden

Automatiserade SMS är enkelt, snabbt och tryggt för kunderna och kundtjänsten. Mottagaren kan själv välja tid och plats för leveranser.

GENERIC-innnovativt-flexibelt
Innovativt och flexibelt

Vi anpassar kommunikationsflödet efter era behov, ger goda råd och följer er på hela resan, från implementering till leverans.

GENERIC-fordelar-data-i-sverige
All data i Sverige

Dina eller kundernas data svävar aldrig bland molnen utan är alltid i tryggt förvar i våra svenska serverhallar.


Warning: Trying to access array offset on false in /srv/users/serverpilot/apps/generic/public/wp-content/plugins/devhouse-modules/modules/image-video-lightbox/includes/frontend.php on line 19

”Med korta leveransfönster är snabb och korrekt dialog viktig.”

Gordon Delivery gör sannerligen skäl för titeln "Kung på last mile". Företaget når över 19 miljoner kunder med temperade transporter för livsmedel och läkemedel, över 99 procent av leveranserna är framgångsrika och kundnöjdheten är mycket hög. Detaljerad leveransinformation, spårning och betygsättning ingår i lösningen.

RELATERADE LÖSNINGAR

Så kan du skapa effektiva flöden och bli kung på last mile

Automatiserade system för leveransaviseringar och bokningar av tjänster har flera fördelar. Systemen ser pricksäkert till att dina kunder kommer ihåg vad de ska göra, läs mer.