STELECO_340X214

“Marknaden kräver pålitlig och kostnadseffektiv kommunikation.”

Nu samarbetar Steleco Solutions med marknadsledande Generic. De har ett av marknadens säkraste och mest omfattande system för kommunikation med korta meddelanden. Samarbetet innebär att Steleco kan kvalitetssäkra sina tjänster inom meddelandeservice.

– Vi har ingått partneravtal med Generic för att de är en pålitlig teleoperatör med eget nät och unik kompetens. Bland deras kunder finns bl. a. Folksam, SOS Alarm och Bilprovningen. Dessutom är bolaget börsnoterat vilket ger oss extra trygghet i vår satsning på långsiktigt samarbete, säger Emir Dzanic, VD för Steleco Solutions.

Vi på Steleco levererar lösningar till företag som behöver specialdesignade applikationslösningar inom sin egen verksamhet. Genom samarbete med Generic kommer Stelecos lösningar att få ännu högre säkerhet och effektivitet genom välbeprövade SMS-lösningar. Emir Dzanic berättar också att Generics tjänster kommer att integreras i ett helt nytt bokningssystem som Steleco storsatsar på och som väntas lanseras i Q1 2017.

– Genom tjänsterna från Generic Mobile vill vi stärka våra produkter och tjänster samt höja kvaliteten på SMS-leveranser från våra system. Marknaden kräver pålitlig och kostnadseffektiv kommunikation i alla lösningar och därför känns valet av Generic helt rätt, säger Emir Dzanic.

Emir Dzanic
CEO, Steleco Solutions
0723- 23 32 44
E-post: emir@steleco.se

DELA MED DIG AV OSS!