Scrive_Logo_Dark

”Generic erbjuder en personlig partnerrelation och arbetar aktivt för att se till att vi lyckas.”

Scrive grundades 2010 och blev snabbt en ledare inom digitalisering. Idag använder företag över hela världen Scrive för att automatisera sina dokument och avtalsprocesser med lösningar som drivs av elektronisk signatur och identifiering.  

Scrive guidar företag genom onboarding och signeringsprocesser, och hjälper till att skapa bättre kundupplevelse, säkerhet, efterlevnad och datakvalitet. 

Vi tog ett snack med Axel Landberg, Senior Product Manager på Scrive.  

— Scrive har förstått att signering av ett avtal endast är en liten del av en större affärsprocess, och Scrive hjälper till som en guide i den digitala transformationen berättar Axel.  

Axel, Vad använder ni Generics tjänster till?

— Tjänsterna används främst för distribution av meddelanden och länkar för vår eSign-tjänst, eID Hub och SMS OTP.  

Vilka mervärden medför Generics tjänster för er och era kunder?

— Vi behövde öka vår leveranshastighet för textmeddelanden och Generic gjorde det möjligt för oss att diagnostisera leveransproblem för våra kunder. Vi fick dessutom möjligheten att hantera data i Europa för meddelanden som skickas inom denna region. Vi kan nu leverera inbjudningslänkar till eSign-dokument snabbare till mobila enheter över hela världen.  

Varför vald ni Generic som Leverantör?

— Vi behövde en leverantör som kunde erbjuda SMS och det var viktigt att säkerställa att vi har europeiska leverantörer och kundservice. Enkel dialog och tillgänglighet var också väldigt avgörande.  

Till sist Axel, vad tycker du är det bästa med Generic?

— Vi får alltid snabb och personlig hjälp med våra supportfrågor. Vi har ett väldigt bra partnerskap med Generic, ni erbjuder en personlig partnerrelation och arbetar aktivt för att se till att vi lyckas. Om något utöver det vanliga händer kontaktar ni oss eller så kan vi komma i kontakt med Generic direkt, vilket underlättar kommunikationen mellan oss på Scrive och Generic.  

DELA MED DIG AV OSS!